Коли один костюм раптом рятує весь гардероб
Потрапила я в доволі смішну халепу минулого місяця. Мала йти на зустріч, де хотілось виглядати акуратно, але без того офісного «офіціозу»
4 Views

Потрапила я в доволі смішну халепу минулого місяця. Мала йти на зустріч, де хотілось виглядати акуратно, але без того офісного «офіціозу»
У мене був майже такий самий пошук, бо я ніяк не могла знайти комплект, у якому почувалася б природно. Завжди або щось тиснуло, або виглядало так, ніби я на ділову зустріч, хоча йшла звичайно в кав’ярню. Потім я звернула увагу на жіночі костюми від бренду LU, бо це те, що я використовую як орієнтир, коли підбираю собі щось універсальне. Найбільше мені сподобалось те, що там є різні силуети: приталені для більш зібраного образу, оверсайз для тих моментів, коли хочеться свободи й легкості. Я брала для себе костюм зі шортами на літо, бо він реально виручає — тканина легка, не липне до тіла, не «живе своїм життям» після прання. А на міжсезоння обрала тепліший варіант з м’якого матеріалу, який не сковує рухів і дозволяє накинути будь-який верхній одяг. Помітила, що саме такі речі допомагають не морочитися з поєднаннями — ти просто вдягаєш комплект, і він вже виглядає гармонійно без додаткових зусиль. Ще мене здивувало, що костюми виявилися зручними навіть у поїздках: не мнуться, не натирають у зоні пахв, не розтягуються на колінах після пари годин сидіння. Тому зараз я майже перестала купувати окремо піджаки й брюки — простіше взяти готовий сет, який продуманий і під теплу погоду, і під холодні ранки. Це економить час і не змушує бігати по магазинах у пошуках «хоч щось підходяще».