Az első kriptós befizetésemnél majdnem rossz hálózatot választottam, ezért végül inkább bankkártyával töltöttem fel az egyenleget.
6 Views

Az első kriptós befizetésemnél majdnem rossz hálózatot választottam, ezért végül inkább bankkártyával töltöttem fel az egyenleget.
Kártyával számomra egyszerűbb a folyamat, mert az összeg gyorsan megjelenik, és nem kell tárcacímet másolni. Kriptót csak akkor használok, ha nyugodtan át tudom nézni a hálózati díjat, a címet és a küldött összeget. Kezdőként szerintem a bankkártya átláthatóbb, de aki rendszeresen használ digitális pénzt, annak a kriptó is kényelmes lehet.
Mindkét megoldást próbáltam már, és eltérő helyzetekben tartom őket praktikusnak. A betmatch hu felületét használom, amikor hagyományos pénznemmel vagy kriptovalutával szeretném kezelni az egyenlegemet. Bankkártyánál mindig ellenőrzöm az esetleges átváltási költséget és a napi limiteket. Kriptós utalásnál a hálózat egyezése a legfontosabb, ezért első alkalommal csak kisebb tesztösszeget küldök. A tárcacímet bemásolom, majd külön átnézem az első és az utolsó karaktereket is. Gyorsaság alapján nem mindig ugyanaz a jobb választás, mert a feldolgozási idő és a hálózati terhelés is változhat.
A könnyű befizetés néha arra csábít, hogy egy rossz sorozat után azonnal újra feltöltsük az egyenleget. Én ezért előre meghatározom a teljes napi összeget, és nem indítok újabb tranzakciót, ha az elfogyott. A fizetési mód csak a pénz kezelését változtatja meg, a játékok véletlenszerű eredményeit és a veszteség lehetőségét nem.